Mosószerek

Tudtad, hogy a fizetésedre is hatással van az, ahogy öltözöl? A ruhánk a névjegyünk, ezért a mosást is nagyon komolyan kell vennünk. Szeretnénk, hogy holmijaink szépek legyenek, tökéletesen tiszták,
illatosak lehessenek - és erre megvannak a módszereink. Gondosan vigyázunk a ruháidra. Tökéletesen megbízhatsz bennünk.

Hiszünk abban, hogy a mosás rendkívüli élmény lehet. Ezért arra kértük illatkreátorainkat, hogy fejlesszenek ki három kivételes kompozíciót: a fehérség ihlette illatot a fehér ruhák mosására kitalált zseléhez, fekete inspirálta illatot a fekete ruhák mosásához és egy színes illatot a színes ruhák mosásához. Tökéletesen sikerült!


FEHÉR RUHÁK MOSÁSÁHOZ

A pamut hófehér színe, a csipke krémes fehérsége, az atlasz gyöngyházszíne, a selyem tejfehér árnyalata ... Minden apró részletnek, minden fénytörésnek van jelentősége. Tökéletesen látjuk a különbséget az ing hófehér árnyalata és a taftruha alabástromfehérsége között.  Ezért mosózselénket úgy dolgoztuk ki, hogy védje a fehér szín minden árnyalatát, ne csak a hófehéret. Tökéletes tisztaságot őríz, megakadályozza a szürkülést és nem hagy foltokat. Remekül felfrissíti a világos színeket, friss és csodálatos illatot hagyva a ruhákon.

HOME and LIVING COLOUR GEL WHITES GEL 1000 ml

A gél aktív enzimekkel rendelkező formulája biztosítja, hogy hatékonyan  működjön alacsony hőmérsékleten is (20 ° C-tól).  Így energiát és pénzt  spórolhatsz.

- Amiért beleszeretsz: Azért a biztonságért, hogy fehér és világos ruháid tökéletesen tiszták, Te pedig remekül nézel ki.
- Mi fog elcsábítani benne: zselés, koncentrált állaga. Ennek köszönhetően hatékony és nem foglal el sok helyet a polcon, de sokáig elég.
- Mi ígér plusz biztonságot? a whites sensor. formula. A zselé nem tartalmaz optikai fehérítőket, ezért biztonságos minden fehér árnyalatra nézve és nem szürkíti be a fi nom anyagokat.
ILLATLEÍRÁS:
Fejjegy: hópehely, alma, ibolya, citrusfélék
Szívjegy: jázmin, rózsa, pamut
Alapjegy: pézsma, cédrus, por jegyzetek

Ára:24,00 PLN
Termékkód: 503004


SZÍNES RUHÁK MOSÁSÁHOZ

Hogyan mossuk együtt a színeket? A színek keverése nehézségeket okozhat, főleg, ha a következő mosások során a málnaszínű pulóver egyre tejesebb árnyalatú, a narancssárga nadrág pedig elvesztette élénkségét. Hogy a ruháid mindig szépek legyenek, megalkottuk azt a gélt amely tökéletesen védi a színeket a fakulásásal szemben. Megakadályozza a pigmentek vándorlását a textilek között, minek köszönhetően még jobban biztosítja a színeket. Mostantól mi gondoskodunk ruháid színéről, a te feladatod a színes ruhák kiválasztása lesz.

HOME and LIVING COLOUR GEL 1000 ml

Ha esetleg nem tudsz minden színt megkülönböztetni, vagy nem tudod, hogy a smaragdzöld nadrágot kimoshatod-e a türkizkék pólóval, a mi zselénk szabad utat enged. A pigmentátadást gátló összetevőnek köszönhetően minden színt moshatsz együtt (kivéve, ha a ruha gyártója másképp kéri a címkén).
- Amiért beleszeretsz: A biztonságérzetért, hogy színes ruháid élénk és intenzív színeinek köszönhetően remekülnézel ki.
- Mi a titka: Az aktív enzimek révén a zselé remekül hat már alacsony hőmérsékleten is (akár 20°Con is). És mint azt jól tudod, az alacsony hőmérsékleten történő mosás nem csak a ruháidnak jó, hanem a pénztárcádnak is.
- Mi ígér plusz biztonságot: a texti lek közötti pigmentvándorlást gátló összetevő.

ILLATLEÍRÁS:
Fejjegy: sárgabarack, rózsa, aldehid
Szívjegy: geranium, ylang ylang, fűszerek
Alapjegy: kumarin, pézsma, pacsuli

Ára: 23.00 PLN
Termékkód: 503006


SÖTÉT ÉS FEKETE RUHÁK MOSÁSÁHOZ 

A szép, mélyfekete szín mágnesként hat. Elismerő pillantásokat gyűjt, meg persze porszemeket és szöszöket. A szálakon összegyűlő por és a kemény vízből lerakódó vízkő miatt a fekete szín elveszíti mélységét, a sötét anyagok pedig kopnak és fakulnak. Ez ellen a kellemetlen hatás ellen alkottuk meg a gélt amely megelőzi a szennyeződések és a vízkő lerakódását a ruha szálain. Megvédi a textileket a fakulástól, nem hagy csúnya világos foltokat. Tökéletesen óvja a fekete és sötét színű ruhák mélységét és intenzitását.

HOME and LIVING DARKS GEL 1000 ml

Az aktí v enzimek révén a zselé remekül hat már alacsony hőmérsékleten is (akár 20°Con
is). És mint azt jól tudod, az alacsony hőmérsékleten történő mosás nem csak a ruháidnak jó,
hanem a pénztárcádnak is.


- Amiért beleszeretsz: A tudatért, hogy fekete ruháid frissek és elegánsak, te pedig vonzod a pillantásokat.
- Mi fog elcsábítani benne: zselés, koncentrált állaga. Ennek köszönhetően hatékony és nem foglal el sok
helyet a polcon, de sokáig elég.
- Mi ígér plusz biztonságot: A black protect formula.

ILLATLEÍRÁS:
Fejjegyz: citrus, aldehid
Szívjegy: fekete rózsa, a völgy liliomja
Alapjegy: fa megjegyzések, borostyán, pézsma

Ára:23,00 PLN
Termékkód: 503005


TEXTIL ÖBLÍTŐ

Amikor egy új holmit teszel a szekrénybe, arról álmodsz, milyen jó lenne, ha sokáig lenne ilyen kellemes tapintású. Hogy jól álljon, ne gyűrődjön és mindig friss és elegáns legyen. Mi valóra váltjuk álmaidat!

HOME and LIVING PERFUMED LAUNDRY CONDITIONER 1000 ml

A stay-new formulának köszönhetően a balzsam sikerrel veszi fel a harcot a textilek öregedésének első jeleivel. Véd a deformálódástól, szöszösödéstől, csökkenti a mosás közben keletkező mechanikus sérüléseket. Ruháid színei tovább maradnak élénkek és szépek.
Emellett fantasztikus az illata, amelyet francia parfümmesterekkel együtt dolgoztunk ki.- Mi fog elcsábítani benne:
Hosszantartó illat, amely akár 8 héti g érezhető Illóolajainkat mikrokapszulákba zártuk, amelyek apró diffúzorokként működnek. Nem oldódnak vízben, és csak a ruha viselése közben nyílnak meg. Mozdulataid hatására a kapszulákból felszabadul az illóolaj, intenzív parfümillatot sugározva.
- Mitől ilyen jó az illata:
Ez a kompozíció a francia stí lus eszenciája. Harmonikusan kapcsolja össze a klasszikus virágos jegyeket a vanília és a csokibonbon édességével. Az egészet elegánsan ölelik körbe a mediterrán elemek, amelyek a nyári, pihentető frissesség fuvallatát hozzák el.ILLATLEÍRÁS:
Fejjegy: körte, fekete ribizli
Szívjegy: narancsvirág, iris, jázmin
Alapjegy: vanília, csokoládé praliné, tonka bab, pacsuli

23,00 PLN
Termékkód:: 503002

VASALÁS KÖNNYÍTÉSÉHEZ

Tudtad, hogy a megfelelő textillágyításnak köszönhetően gyorsabb lesz a vasalás, ritkábban fordulnak
elő csúnya ráncok? A textillágyító zselénk  tökéletes puhaságot kölcsönöz az anyagoknak,
a vasaló így szinte magától suhan a ruhákon. A textilek rendkívül könnyűek, puhák és lágyak.

HOME and LIVING PERFUMED FABRIC SOFTENER 1000 ml


- Amiért beleszeretsz: A puhaságért, amellyel az anyagok a bőrödet érinti k. A puhaság új dimenziója ez, elektromosság nélkül. Az örök probléma, hogy ki teregessen, végre megoldódik.

- Mi fog elcsábítani benne: A tökéletes lágyításnak köszönhetően rengeteg időt megtakarítasz vasaláskor.

- Mi ígér plusz biztonságot: A balzsam és a zselé egész sor vizsgálaton mentek át , például bőrgyógyászok  igazolták bőrbarát tulajdonságát.
- Mitől ilyen jó az illata? Érzéki és átölelő illat repít vissza bennünket a francia parfümkészítés fénykorába. A gazdag virágos illatot balzsamos szantálfa illata és meleg pézsmajegyek fejezik ki. Frissességét és könnyedségét a vibráló szicíliai mandarin jegyeinek köszönheti.ILLATLEÍRÁS:
Fejjegy: gardenia, mandarin, ylang-ylang
Szívjegy: jázmin, gumó, narancsvirág
Alapjegy: Szantálfa, Musk,

Ára:22,00 PLN
Termékkód: 503003


FOLTELTÁVOLÍTÁSHOZ

Hogyan távolítsuk el 10 perc alatt a 15 leggyakoribb foltot? Megkérdeztük ismerőseinket, milyen foltokkal találkoznak leggyakrabban. A válaszok alapján elkészítettük a  folttisztító számára a 15 kihívás listáját. Alig 10 perc alatt eltávolította a kávé, tea, vér, coca cola, olaj, vörösbor,  narancslé, fű, föld, alapozó, szósz, paradicsomleves, mandarin, fogkrém és alma-meggylé foltokat.  Dörzsölés nélkül. Büszkék vagyunk rá!


HOME and LIVING STAIN BUSTER 500 ml

Mindenféle anyagokhoz használható, még a legkényesebbekhez is, fehér és színes ruhákhoz is, hiszen nem tartalmaz klórt. A folttisztí tó hatékonysága az oxystem formulának köszönhető, amely aktí v oxigénre és enzimekre épít. Tökéletesen hatékony már 20°C-on is. A sűrű zselé könnyen eloszlik a texti len és  beszívódik a foltba, precízen hat pontszerűen és nagyon kiadós.

- Amiért beleszeretsz:
A foltokkal szembeni könyörtelenségért és a texil kíméletes kezeléséért.
- Mi fog meglepni benne: Gyengéd a színekhez. Sokszori használat után is megőrzik színüket.
- Miért nincs illata: A folt eltávolító szagtalan, ezért gyermekek számára is használható. Ahhoz, hogy a ruhád illatos, öblítéskor adj hozzá pár csepp parfümöt, vagy öblítsőt.

Ára:15,00 PLN
Termékkód: 503001
A kényelmes flip-toppal:
Ára:15,60 PLN
Termékkód: 593301
Szeretnél 25%-al olcsóbban vásárolni? 
Regisztrálj ingyen törzsvásárlónak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése